maandag 9 juli 2012

Aanrader!

Top Wijven, een prachtboek !

Zo staat het boek TopWijven van Diana Verbeek beschreven in de recensies. Een boek vol openhartige verhalen van 11 inspirerende vrouwen, zoals Julia Samuel, operational Director van Stichting Drive Against Malaria.

In Top Wijven staan 11 inspirerende levensverhalen van bekende en minder bekende vrouwen. De geportretteerde vrouwen, waaronder Lucia Rijker, Julia Samuel, Marinel van de Velde, Nicolette Mak en Patricia Steur zijn allen krachtige, zelfbewuste vrouwen die openhartig hun levensverhaal vertellen en een bijdrage leveren aan een betere wereld. De vrouwen hebben diverse achtergronden: van fotograaf, sociaal ondernemer, innovator, presentator, trainer, coach, schrijver, wetenschapper tot topsporter. ‘Top Wijven’ is een inspiratieboek over drijfveren, dromen, angsten, dilemma’s, keuzes en successen in het leven. 


               Julia Samuel is een van de 11 vrouwen in het boek (Foto: Gerard Vlekke)

TREFFEND EN KLEURRIJK

In de interviews vertellen de vrouwen over hun achtergrond, hun persoonlijke ontwikkeling en wat hen inspireert en drijft in het leven. De verhalen zijn los van elkaar te lezen en via een korte inleiding en introductie bij iedere vrouw, weet je snel wiens verhaal je als eerste wilt lezen. Ieder verhaal wordt afgesloten met een treffend gedicht en een aantal one-liners. De kleurrijke vormgeving met mooie foto’s en inspirerende teksten maakt het boek een feest om te lezen. Met haar boek hoopt Diana mensen niet alleen in hun hart te raken, maar hen ook aan te sporen om meer vanuit hun hart te leven. Dat maakt mensen namelijk niet alleen gelukkiger, maar draagt ook bij aan een mooiere wereld.


Auteur Diana Verbeek (Foto: Gerard Vlekke)

DIRECT ENTHOUSIAST

Diana Verbeek zegt: “ Voor mijn boek zocht ik vrouwen vanuit diverse achtergronden. Een aantal kwam direct vanuit mijn eigen netwerk, anderen via via en soms via Google. Julia vond ik via Google en ik was direct enthousiast. Ik heb veel met Afrika en vind dat ze daar prachtig werk doet met Drive Against Malaria. Julia was ook meteen enthousiast, omdat we op eenzelfde manier in het leven staan. Als Julia iets in haar hoofd heeft, dan gaat ze daar volledig voor en laat ze zich niet afleiden door wat anderen daarvan vinden. Ze gelooft in mogelijkheden en kijkt naar hoe dingen wél kunnen, en blijft net zolang zoeken tot ze die manier gevonden heeft.”


Boeklancering groot succes

INSPIRATIE BOEK

Recensist Angelina Hammond zegt: “Soms kom je een boek tegen, dat je graag als kado wilt geven. Maar dat je zelf ook graag wilt hebben. Topwijven ís zo’n boek! Het is een waar motivatie- en inspiratieboek. In ‘Topwijven’ staan portretten van 11 krachtige en zelfbewuste vrouwen die (door vallen en opstaan) dichtbij zichzelf staan en ‘t beste uit zichzelf halen. Allerlei gebeurtenissen, uiteenlopende emoties passeren de revue, die de lezer alleen maar sterkt en motiveert: You go, girl/woman! Je raakt niet uitgelezen/uitgekeken door de afzonderlijke verhalen, schitterende fotografie, mooie gedichten en filosofische bespiegelingen. Kortom, een boek om het positieve energieniveau op peil te houden en zelfs te verhogen! Aanrader!”

Wil je meer weten, kijk dan naar http://top-wijven.nl
Bij de tweede druk zal een deel van de opbrengst naar een goed doel gaan. 
Dus KOPEN dit boek.


 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten