woensdag 25 april 2012

ExxonMobil steunt met donatie


ExxonMobil steunt met donatie

Van ons Blog Team:  
ExxonMobil Benelux steunt deze week Wereld Malaria Dag met een donatie van USD 25.000 voor Stichting Drive Against Malaria.

Drive Against Malaria neemt cheque in ontvangst.

In het kader van Wereld Malaria Dag heeft ExxonMobil Benelux USD 25.000 gedoneerd voor bestrijding van malaria in Afrika. Het bedrag liepen meer dan 100 Belgische en Nederlandse medewerkers van ExxonMobil afgelopen zondag bij elkaar tijdens de ‘Antwerp 10 miles’. Julia Samuel en David Robertson van de stichting Drive Against Malaria namen tijdens dit evenement een symbolische cheque in ontvangst. 

“Deze schenking is een grote steun in de rug voor de armste bevolkingsgroepen in Afrika”, bedankt Julia Samuel. “Hiermee kunnen we onze hulp verder uitbreiden in de meest geïsoleerde dorpen en haar bewoners die zonder bijstand uitgesloten blijven van gezondheidszorg.”

De Benelux-organisatie van ExxonMobil steunt de Drive Against Malaria al sinds 2007. Sindsdien ontving de stichting meer dan USD 185.000 in haar strijd tegen deze gevreesde ziekte. Vooral kinderen en mensen in de afgelegen gebieden van Afrika zijn het slachtoffer van malaria. Drive Against Malaria zet zich in voor juist deze bevolkingsgroepen. DAM geeft  voorlichting, verspreid muskietennetten, geneesmiddelen en instrumenten zoals malaria tests.

U kunt het werk van Drive Against Malaria steunen. Met uw bijdrage kunnen onze teams zorgen voor medicijnen en behandeling waarmee geïnfecteerde kinderen kunnen genezen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten